Gør dig klar til at opleve PosterMyWall sammen med dit team! PosterMyWall for Teams hjælper dig med problemfrit at samarbejde med dine teammedlemmer om ethvert projekt fra ét sted. Dit team vil få et dedikeret rum til at dele designs, mapper, e-mails og vigtige aktiver. Ikke alene får dine teammedlemmer alle de funktioner, som en PosterMyWall Premium- eller Premium plus-konto har, men vores trinvise model gør det meget mere omkostningseffektivt at imødekomme dine voksende teams. Klar til at starte dit eget team? Udforsk vores planer her.
Hvordan sætter jeg mit team op?
Det er enkelt at oprette et team på PosterMyWall. Når du vælger et abonnement og har betalt, vil du blive ført til Premium-betalingssiden. Tilføj dine teammedlemmers e-mailadresser, og klik på 'Send invitationer.' Dine medlemmer skal blot acceptere invitationen, og dit PosterMyWall-team er klar!
Hvordan tilføjer eller fjerner jeg deling af et design til mit team?
Du kan administrere tilladelser for ethvert design på dit team. For at dele et design fra 'Mine designs' skal du klikke på menuen med tre lodrette prikker på dit design og vælge 'Tilføj samarbejdspartnere'. Under sektionen 'Del i team' skal du vælge mellem 'Kan se' eller 'Kan redigere' og gemme. Du kan også klikke på del-ikonet, som vises, når du holder markøren over et design i dine 'Mine designs'. For at annullere deling af et design skal du klikke på de tre lodrette prikker på dit design og vælge 'Fjern deling fra team'. Dette design forbliver i dine private Mine ting.
Hvor meget vil et PosterMyWall Team-abonnement koste mig?
PosterMyWall Teams følger en trindelt model. Premium-planer med op til 5 medlemmer koster fra 14,95 USD om måneden. For hold med 6 eller flere medlemmer kan du finde rabatter på antallet af pladser til månedlige eller årlige abonnementer ved at besøge vores prisside.
Hvordan bliver jeg faktureret, når jeg tilføjer nye medlemmer til mit team?
Hvis du vælger at opgradere dit teamplan, kan du vælge 'Køb flere pladser' fra Premium Betaling-siden. Vælg et plan-trin, du vil opgradere til, gennemgå detaljerne, og du vil blive faktureret i overensstemmelse hermed. Læs mere om fakturering her. Alle betalinger administreres af teamadministratoren fra ét sted.